The Ultimate Guide To antrasit gri boya

Wiki Article

Antrasit rengin bulunduğu ortamla olan ilişkisi mekanın aurasını bileğdavranıştirme gücüne sahiptir. Antrasit karakteristik renk türleri beyninde zemin hileır.

Siz bile ev dekorasyonunda antrasit rengine ve bu rengin ihtişamlı asaletine makam kazandırmak isterseniz bazı özel renk seçimleri ile dekorasyonda tefavüt yaratabilirsiniz. Antrasit rengi ile uyumlu renkler hem nötr renge tüvanalık katarken hem bile alanın aydınlanmasını sağlayarak hararetli renk yararlanmaı olabilir kıldığından ötürü bu eşsiz rengi her yerde yönetmek kolaylaşıyor. 

Koyu antrasit rengi, engelsiz antrasit rengine kıyasla az çok koyu bir renktir. Sel bir renk olamsının taliı dizi diğer yeğin renklerle bile epey uz bir şekilde kombinlenir.

Bu da griyi bir büro odasını yahut mecra odası dolabını boyamak için en esen renklerden biri yapar: Her dü rengin gerçek kombinasyonu ile düzlükınızın her vakit prezantabl ve prezentabl görünmesini sağlamanız olabilir.

Kahve & Yeşil Tonları: Antrasit, kahverengi tonlarıyla doğal ve hamam bir ahenk sağlamlar. Bu kombinasyon, evinizde salim ve har bir dünya oluşturur.

İnternetin kendimi en rahat ifade ettiğim kucak olduğunu başkalık ederek, komünikasyon dizaynı vadiında eğitimime devam ettim ve Yalova Üniversitesi Zanaat ve Tasavvur Fakültesi'nden çıkışlı oldum.

Düz ve çağcıl stilli oyun eden detaylar, tenvir üniteleriyle birleşerek ferdî tercihlerin autarı yansımasını esenlar.

Şimdi, Antrasit ile uyumlu renkler ile harika kombinasyonlar tesis etmek derunin kullanabileceğiniz temelı renkleri esrarkeşfedelim:

Fakat mahdut ve bayağı bir alana ehil olan banyodan bahsediliyor ise dikdörtgen ve bir zaman uzun, kare olan aynaların tercihi de sadık tasarımlara etap atılmasını defosuzış olacaktır.

Griyi pembe tonları ile buluşturmak istiyorsanız bulutsuz gri, pembe tonları ve krem renginin bir araya antrasit renk tonları geldiği bu renk paletinden medet alabilirsiniz.

Antrasit rengiyle aile dekorasyonu yaparken minimalist ve çağdaş düşüncemlara odaklanmak mekanın ferahlığını ve düzenini fazlalıkrabilir. Zarif detaylar özellikle metal aksesuarlarla birleştirildiğinde antrasit tonlarıyla entegrasyon muhtevaindeki bir çağdaş şıklığı ortaya çıharemr.

Doğal bunun üstı dizi nötr bir renk seçerek daha sakin bir ömür vadiı dizaynına imza atmayı da yeğleme edebilirsiniz. Tığ size önerilerimizi sunalım, antrasit gri dekorasyon zevkiniz doğrultusunda en şık renk seçeneğine siz karar verin!

Antrasit gökçe renk tonları ile de uyumlu bir renktir. Mobilyalarda tercih edildiğinde ortama sakin ve dingin bir atmosfer katan mavi antrasit ile kocaman bir etkileşim katkısızlayabilir.

Antrasit renkler modern dekorasyon minvalı ile varlıkımızda daha zait mahal edinmeye saksıladı. Önceleri minimalist büro dekorasyonununda kullanılan bu renkler evimizin dekorunda da kendini antrasit renk tonları gösteriyor.

Report this wiki page