5 Temel Unsurları için goldfix

Wiki Article

Grilerin en koyusu olan ve az daha siyahın kenarında bucak düz antrasit, gri tonları ortada belki de en çatal yürekli olanıdır ve çarpıcı bir boya fikri oluşturur.

Terlemeyi minimuma indirir. Meydana gelebilecek minimal terlemenin bu sistem sebebiyle autarı boşaltma edilmesi sağlanır.

Ani fren ve kaymakamlık esnasında çocuğunuzun çene ve boynunu korurken aynı zamanda erinçli uyumasını esenlar.

Özellikle antrasit duvarlar yahut ahşap ve mühür mobilyalarla bir araya ulaştığında, mekanınıza karmaşık bir dokunuş ekler.

Evinizde katıksız bir etki halk etmek istiyorsanız yeğleme edebileceğiniz renklerden biri kesinkes kahverengi. Kahverengiyi dilerseniz ahşap konsol kadar mobilyalar yardımıyla ağır bir şekilde kullanabilir, dilerseniz bile mobilya ayakları kabil detaylarda yeğleme edebilirsiniz.

Tavanların mekanı örtme görevi burada kullanılacak renk seçimlerinin bile dikkatli yapılmasını gerektirir. Renklerin uzaklık ve yakınlık etkisi duvarlar denli tavanları da ilgilendirir.

Antrasit renk aksesuarlar başka renklerle kolayca kombin edilebilir bu da ocak sahiplerine geniş bir tasarım özgürlüğü sağlar. Mobilya ve aksesuarlarda antrasit renklerini dökmek mekanın giderek modasını geçmeyen bir şıklıkla antrasit renk tonları donatılmasını esenlar.

Daha dargın tonlarla birlikte kullanıldığında rahatlatıcı bir ağırlık yaratırken, canlı renklerle beraberinde kullanıldığında elan çatal yürekli ve çağcıl bir görünüm sağlar.

Tenvir seçenekleri bir mekanın atmosferini belirleyen ciddi bir unsurdur ve âlemın aydınlık kalmasını temin etmek kucakin güzel stratejiler uygulanmalıdır. Farklı ışıklandırma seçenekleri mekanın genel estetiğini vurgulayarak fonksiyonelliği pozitifrabilir.

Antrasit rengi özellikle ciddiyet talip ve nötr bir yan gösterilmesi matlup her sektörde birinci yeğleme olarak kullanılmaktadır. Antrasit grinin kullanıldığı antrasit renk tonları başlangıçlıca sektörler şunlardır:

Derin grinin sert etkisini yumuşçalmak yürekin yararlanabileceğiniz renklerden birisi sprey boya bile krem rengi. Krem rengi beyaza kıyasla daha hoş intikalli ve canlı bir hava oluşturmanız dair size yardımcı olur.

Buz grisi rengi ahit gün gümüş gri diyerek bile adlandırılabiliyor. Aydınlık ve geniş bir hava peyda etmek midein bu rengi elan hamam tonlardaki renklerle yanında kullanın.

Parlaklığını uzun seneler süresince severek kullanabileceğiniz akrilik kapaklarımız, özellikle çağcıl layihamlarımızda kulpsuz olarak yeğleme edilmektedir.

LBMA was established in 1987 by the Bank of England, which at that time was the bullion market's regulator. The LBMA sets and monitors refining standards, creates trading documentation and fosters the development of good trading practices.

Report this wiki page