Definitive Guide antrasit duvar boyas için

Wiki Article

Antrasit rengin bulunduğu ortamla olan ilişkisi mekanın aurasını bileğçalışmatirme gücüne sahiptir. Antrasit karakteristik renk türleri beyninde nokta hileır.

Parafin duvarlarla ya da sarı veya kızıl kabil vesair celi renklerle kontrast oluşturmadığı derunin odanın daha şanlı görünmesini katkısızlayacaktır. Eğer çok parlak sıfır koyu renk güpürlarınız var ise, evinizi “bejleştirmek” olarak da bilindik bu etkiyi halk etmek sinein bunları evinizde aksan olarak kullanabilirsiniz!

Antrasit renk nedir ve antrasit renk ne renktir sorusuna verilecek en ömre bedel canipıtlar zarfında; yağız, beyaz zehir ve grinin karışımıdır, ifadesi en ideal cevaptır.

En çok yeğleme edilen duvar renkleri ovamıza hoş geldiniz. Bu tasarmızda geçmiş yıllarda en çok yeğleme edilen duvar renklerini inceleyeceğiz. Ne markaların bu renklerde duvar boyası rengi olduğunu da sizlere aktarmaya çhileışacağız.

Son olarak antrasit rengi ile uyumlu renklerden bahsederek makaslamakmızı bitirelim. Antrasit gri ile yanında çok kullanılan renkleri sırası ile süflida bulabilirsiniz.

Antrasit renkle uyumlu çok skorda renk bulunurken bu tarz şeylerin yanında yararlanmaından etkileyici mekan layihamları elde edilebilir. Renklerin kullanımı esnasında entegrasyon bayağı önemli olurken hangi rengin neyle öne çıkacağı bilindiğinde hevesli mekan tasarımları bünyelabilir.

Ceviz, meşe, çam kabil ahşap renkler antrasitle bir arada her alanda kullanılabilir. çıkma dekorasyonunda evet da genç odası dekorasyonunda bedduaşap tonlarını antrasitle uyumlu şekilde kullanabilirsiniz. Tekstilde antrasit var ise, mobilyanın iskeletinin bedduaşap malzemeli antrasit gri dekorasyon olmasına nazarıitibar edebilirsiniz.

Pembe ve antrasitin renk uyumu, pembenin antipatik pembe tonları ile antrasitin itici gri tonlarının bir kombinasyonudur. Bu renk düzeni ekseri çağdaş mekanlarda kullanılır ve burada bir dinginlik yahut sakinlik hissi halk etmek bağırsakin kullanılabilir.

Şampanya rengi, vazgeçilmeyen klasikler arasındadır. Odanın henüz kolay aydınlatılmasını esenlar. Sarı renk tonu ailesinden sarih duvar rengi boyasıdır. Başka mobilya ve eşyaların rengi ile amelî geçim esenlar. Kapı ve cam renkleri ile oldukçu uyumludur.

Gri renk duvar boyası, vesair renklerle birleştirilerek bazı alanları vurgulamak sinein de kullanılabilir. Bir duvarınızı; kırmızı, sarı, yeşil, turuncu üzere renklerden biri ile vurgulamak istiyorsanız kalan duvarları gri renk tonlarından biri ile boyayıp istikrar kurabilirsiniz.

Duvarlara da yerlere bile aynı antrasit gri boya koyulukta ve matlıkta antrasit bit gri kullanılır. Duşakabinin kapaklarında ise siyah mat veya mat antrasit gri tercih edilmesi banyoda bir intibak oluşturmuş olacaktır.

Minimalist tasarımın çizgi ilkesi olan azca fakat dokunaklı detaylar antrasit renkli duvarlarla öne çıkar.

Antrasit mai renk tonları ile de uyumlu bir renktir. Mobilyalarda tercih edildiğinde ortama sakin ve dingin bir ortam katan gökçe antrasit ile majör bir etkileşim katkısızlayabilir.

Eğer evinizde çok fosforlu olmayan hararetli renkli güpürlarınız varsa, bu kumaşları bej rengi ile evinizde vurgu olarak kullanarak “bejleştirmek” olarak adlandırılan bu antrasit renk tonları etkiyi yaratabilirsiniz. Bu, odanıza hararet ve zarafet katacak ve renk paletinizi dengeleyecektir.

Report this wiki page